Tuin-, terras- en gevelverlichting

TUIN-, TERRAS- & GEVELVERLICHTING

FOSFARI Tuin-, terras-, en gevelverlichting

Of u nu een stadstuin, een terras of een landschapstuin heeft… Onze outdoor- en tuinverlichting bestaat in vele vormen en maten om uw tuin, terras of gevel te laten stralen.

Strak en kwaliteitsvol

Wij bieden u met onze collecties outdoor- en tuinverlichting strakke en kwaliteitsvolle verlichtingstoestellen aan voor uw tuin, terras en/of gevel. Vanaf valavond tot zonsopkomst zorgen ze voor de belichting van uw tuin, terras of gevel en zorgen zo voor een veilig en sfeervol gevoel.

 

Tuinverlichting en gevelverlichting met een strak design

Zelf kiezen we voluit voor armaturen met ingebouwde LED’s. Deze verlichting biedt voor u een zeer kwalitatief toestel waarvan de levensduur, waterdichtheid en de energiezuinigheid met andere verlichtingstypes niet te evenaren is. Dit gaat ook hand in hand met strakke designs. Vaak minimaal aanwezig in uw gezichtsveld overdag.

 

Buitenverlichting op uw maat

We kozen voor enkele sterke A-merken waar al uw armaturen op bestelling worden vervaardigd. Dit zorgt voor een uitzonderlijke flexibiliteit in opties, armatuurkleuren, lichtkleuren en bevestigingsopties.

Lichtkleur is ook bij u van belang. Zo worden in de Belgische tuinen 2700K (zeer warm wit) en 3000K (warm wit) gebruikt. Wat past het best bij uw voorkeur? Ga het eens na in onze faq over lichtkleuren.

 

Projectbespreking

We bespreken met u, uw tuinarchitect, en/of tuinaannemer graag het project om de juiste verlichtingsarmaturen voor te stellen. Ons aanbod bestaat uit een uitgebreid gamma van bovengrondse spots, spots op paaltjes, ingebouwde grondspots, losstaande tuin- en terraslampen, IP68 ledlijnen en paaltjes voor de verlichting van paden en borders. Ook voor uw gevelverlichting hebben wij een ruim aanbod van robuust-landelijk tot strak-modern.

 

Lichtplan opmaken

Het lichtbeeld is namelijk belangrijker dan u zou denken. Een mooi ogend verlichtingstoestel met een incorrect lichtbeeld of een foute lichtkleur kan een teleurstellend effect hebben. Want Form follows Function, ook in uw buitenruimten.

Terug naar overzicht